avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legea plății ratei la creditele pentru locuințe ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legea plății ratei la creditele pentru locuințe pentru militari și polițiști.

Bună ziua, mă poate ajuta cineva cu informații referitoare la legea privind modificatea statutului cadrelor militare si politistilor privind plata chiriei si transformarea acesteia in plata ratei pentru creditele luate in vederea achizitionarii unei locuinte? Ultima data, prin martie, cand ati postat un articol despre aceasta propunere legislativa, primise votul camerei deputatilor, dar de atunci nu a mai pomenit nimeni nimic. Eu m.am uitat si pe site.ul celor de la senat si nu o gasesc pe nicaieri intre proiectele de lege propuse spre dezbatere. As dori cateva lamuriri legate de statusul acestei legi. Este la Senat si nu am vazut eu bine? Daca este acolo cand are termen de finalizare a dezbaterii ? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? propunere modificare lege danaa1 danaa1 Doresc sa propun o modificare a unei legi. Din cate stim,doar parlamentarii fac si voteaza legi. Cum sa procedez pentru propunere de modificare a unei legi? ... (vezi toată discuția)
Modificarea legii nr. 76/2002 iosif.kramar iosif.kramar Am luat acest news de pe legislatia muncii. Ma intereseaza in mod direct prelungirea somajului. Dvs. intelegeti din acest news ca se modifica numai ... (vezi toată discuția)
Proiect lege privind aprobarea oug 59/2010 giany_01 giany_01 a fost aprobata oug 59/2010 de catre camera deputatilor ? (vezi toată discuția)