avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca IAS Corabia Olt
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca IAS Corabia Olt

Bună ziua,
As dori sa aflu unde pot găsi cartea de munca dintre anii 1988-1995 a mamei mele, inginer atunci, am sunat la ITM și nu este fiind înainte de 2000, am găsit o firma privata Ecoromedia din Slatina care a spus ca deține statele de plata, dar nu și cărțile de munca și ca îmi poate elibera o adeverință de vechime doar dacă le duc o copie după cartea de munca. Unde as mai putea sa ma adresez? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 12 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii despre reconstituirea carnetului de munca aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Carnetul de munca al mamei dvs cad a fost pierdut?
Nu a fost ridicat deloc. Nu știu exact dacă a fost pierduta arhiva. Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o solicitare scrisa la S.C. ECOROMEDIA ARHIVARE SRL ( [ link extern ] .

In solicitare mentionati exact perioada lucrata.

In situatia in care vi se refuza eliberarea acesteia deverinte, sesizati ITM-ulsi/sau ii datiin judecata.

Copii ale carnetelor de munca nu exista la nicio institutie publica .... doar Casa de Pensii Olt v-ar putea ajuta , numai in situatia in care carnetul de munca al tatalui dvs a fost dus la scanat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea cărți de munca Monitor Oficial Monitor Oficial Buna seara , am pierdut cartea de munca , am lucrat la Preparațiile de cărbune Vai Jiului , in 2004 am băgat ordonanța având un accident de munca , am ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)