avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumpărate sub semnătură privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumpărate sub semnătură privata

Am semnat un contract de vanzare cumpărare intre mine pers.fizica si o firmă ptr.vanzarea unui teren nu la notariat ne-am inteles la pret ,ei au facut actele si acum ma tot amână ca nu are toti banii ca sai aprobe banca si eu vreau sa termin cu ei ca nu sunt seriosi .Iam intrebat daca vor sa mai cumpere au zis ca da dar tot ma amana .Nu stiu ce urmaresc si eu vreau sa termin cu ei ca nu sunt seriosi.Pana sa semnam au fost foarte amabili dupa aia raspundea foarte greu la tel.Ce pot fac?

Alte discuții în legătură

Status credit prima casa bozzzan bozzzan Buna ziua. Intrebare pentru cei care au trecut printr-un proces de obtinere a creditului prima casa. Statusul actual al dosarului despre care vorbesc este ... (vezi toată discuția)
Bună seara! urmează să achiziționăm un imobil prin credit ... Ancaaaaaa Ancaaaaaa Bună seara! Urmează să achiziționăm un imobil prin credit ipotecar. Astăzi am fost la notar cu vânzătorul, pentru a verifica actele, însă acesta nu a ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament transfer bancar llooredana llooredana Buna ziua , Am revenit , azi am depus actele la notar . Banii pe apartament trebuie sa ii primesc in cont dupa ce semnez contractul de vanzare cumparare in ... (vezi toată discuția)