avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuiala de protocol PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuiala de protocol PFA

Buna ziua! M-am inregistrat recent ca PFA si desfasor activitati de servicii. Am prestat un serviciu pentru un client in alta localitate si ma intreb cum pot sa deduc cheltuiala cu masa pe care am luat-o in respectiva localitate. Trebuie sa o trec ca si cheltuiala de protocol, pe baza unui raport si sunt limitat la cota de 2% aferenta cheltuielilor de protocol sau exista si alta metoda?
p.s: imi organizez singur contabilitatea in partida simpla, cu Registrul Jurnal de incasari si plati, fiind student la Economie, sectia Contabilitate.

Alte discuții în legătură

Contabilitate pt un pfa ancristida ancristida Buna ziua, am o intrebare, va rog mult daca ma puteti ajuta. O cunostinta e instructor de inot. Tine lectiile la piscina unei asociatii sportive. Clientii ... (vezi toată discuția)
Jurnal de operatiuni diverse tomaioan tomaioan Buna ziua.Sunt PFA si asi dori sa stiu daca incasez bani din strainatate (in euro) in contul bancar, ca urmare a prestarilor de servicii trebuie sa inregistrez ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva cum inregistrez marfa vanduta? Bravos Bravos Salutari! Mi-am deschis de curand un [b]pfa pe coafor, cod caen 9602[/b], cu impozit la norma de venit, [b]neplatitoare de TVA[/b], fara carte de munca in ... (vezi toată discuția)