avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Norma de venit

Platesc impozit diferentiat daca am.optat pentru.norma de.venit.incepand de.anul acesta? Norma de venit pt codul meu Caen dupa deducerea de 40% ca sunt angajat scadr suv valoarea de 22800.
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:34, 25 Mai 2018
Nu veti mai plati contributii sociale daca noua valoare a normei de venit recalculata este sub plafon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pe venit in sectorul it Daliborka Daliborka Buna seara, In cazul in care o persoana PFA , in domeniul IT realizeaza venituri, care ar norma de venit si care ar fi contributiile platite pe venit?si cum ... (vezi toată discuția)
Cat platesc la stat cu un pfa elisa1 elisa1 Buna ziua, As dori sa stiu cat platesc la stat, daca am un PFA cu norma de venit si incasez anual o suma de 15000 lei, si, platesc si CAS si CASS? (vezi toată discuția)
Impozit si contributii pfa 2018 Drupydrupy Drupydrupy Detin un Pfa impozitat la norma de venit. In 2017 am obținut venituri de 200.000 lei. Cheltuieli totale de 120.000 lei din care CAȘ 15.000. Ce contribuții ... (vezi toată discuția)