avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Caen cofetarii
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Caen cofetarii

-am o cofetarie cu 6 mese unde servesc prajituri si sucuri,cafea;clientul le ia de la vanzator si merge la masa sa le serveasca;va rog sa-mi spuneti daca sunt suficiente caen-urile
4724,4725.Este necesar cod 5610 -restaurante....sau 5630-baruri.....
-este undeva specificat ca la cofetarii este necesara toaleta,daca nu servesc bauturi alcoolice,nici bere?intreb aceste lucruri ca m-am confruntat cu aceste probleme la controalele pe care le-am avut,iar parerile sunt impartite.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 14:42, 26 Ianuarie 2010
este logic ,este necesara toaleta ,daca aveti locuri la mese.cereti lamuriri la politia sanitara .(este chiar obligatorie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5610 Serhio91 Serhio91 Salut! Am o intrebare, pentru o ceainarie este suficient codul caen 5610, daca in local o sa se serveasca atat bauturi nealcoolice, cat si cele alcoolice? ... (vezi toată discuția)
Cafenea-patiserie LariLara LariLara Buna ziua, Planuiesc infiintarea unui local unde voi servi cafea si ceai in diverse variatii, precum si produse de patiserie/cofetarie - care vor fi din ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)