avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Scutire impozit venit firma nou infiintata IT
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Scutire impozit venit firma nou infiintata IT

Buna seara, doresc sa stiu daca o firma nou infiintata cu obiect de activitate create software la comanda, CAEN 6201, 6202 poate beneficia de scutire impozit venit ?
Cel mai recent răspuns: dmoc , utilizator 12:24, 13 Mai 2018
Mentionez ca ma refer la impozitul pe venit per salariu programator.
Am gasit raspuns:
(3) Societăţile care au făcut în cursul anului obiectul unei reorganizări potrivit legii, în vederea beneficierii de facilitatea fiscală prevăzută la alin. (1), sunt exceptate de la îndeplinirea condiţiei prevăzute la alin. (1) lit. d) pentru anul în care s-a produs operaţiunea de reorganizare.

Este posibil ca o firma nou infiintata sa beneficieze de scutire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 6201 nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, am nevoie de ceva ajutor... Trebuie sa infiintez o firma Caen principal 6201, ca sa pot incheia un contract cu o fima unde fac Activitati de ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pentru programatori pheonix pheonix Am o intrebare privind scutirea de impozit pt programatori: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/OMFP_835_2015.pdf Art. 1 punctul (1) d) spune ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)