avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la mostenire

M-ar interesa sa știu dacă copilul are drept sa moștenească partea tatălui în următoarea situatie:Tatal a obținut apartamentul inainte de revoluție în urma căsătoriei cu mama.El a decedat tot înainte de revoluție iar mama l-a cumpărat imediat după revoluție. Întrebarea este:Copilul are drept de moștenire după tata la acest apartament? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Drept la mostenire Kappa11 Kappa11 M-ar interesa sa știu dacă copilul are drept sa moștenească partea tatălui în următoarea situatie:Tatal a obținut apartamentul inainte de revoluție ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor Ghinda02 Ghinda02 Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)
Vinzare apartament anada12 anada12 buna ziua, am si eu o intrebare ,apartamentele date de MAPN in ani 90 spre vinzare la propietari de la acel moment (angajat mapn) .apartametul a fost cumparat ... (vezi toată discuția)