avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda ratbv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda ratbv

Sâmbătă, 12.05.2018, m-am urcat în autobuz ( linia 22 ) de la stația Scriitorilor - aproape de Spitalul Județean de urgență Brașov. La ghișeul de unde se pot cumpăra bilete era închis și nici automat din acela nu era așa că m-am urcat în autobuz fără bilet. Două stații mai târziu, control. I-am explicat controlorului că nu am avut de unde să-mi iau bilet fiind închis la ghișeu, mi-a cerut să mă legitimez..lucru pe care l-am făcut. A scris ceva pe un bilețel și mi-a zis să ma prezint pe hărmanului 4 (?) pentru a plăti o amendă de 60 de lei.
Ce se poate face în privința asta? În condițiile în care nu am primit și nici semnat vreun proces verbal de contravenție este mai indicat să aștept o citație acasă? Ori cum trebuie procedat?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2018
AndreaMarcht, utilizator

Alte discuții în legătură

Bilet de autobuz fara valabilitate? ContSters161342 ContSters161342 Buna ziua, Ieri m-am urcat intr-un autobuz intr-o statie de la capat de linie fara automat de bilete si fara casa de bilete si am compostat biletul pe care il ... (vezi toată discuția)
Suprataxa ratb asy38 asy38 Buna ziua .Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns sunt noua in bucuresti de 3 zile ,domiciliul meu este in braila .Ieri am vrut sa merg cu RATB ... (vezi toată discuția)
Amenda stb fara proces verbal Simona Capraru Simona Capraru Azi la ora 18:55 m-am urcat in autobuzul 300, pana la locatia unde voiam sa ajung sunt mai multe linii de autobu pe care le pot lua din aceeasi statie. Pana am ... (vezi toată discuția)