avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decadere de drepturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decadere de drepturi

Salut! La varsta de 14 ani in anul 2014 am comis o infracțiune, in 2017 pe 7 noiembrie am fost condamnat de o judecătorie la 2 luni de supraveghere, acum sau terminat, pe 01.05 2018 am împlinit 18 ani. Am vrut sa ma înscriu la Scoala de subofițeri Jandarmi si am fost respins din cauza acestei condamnări.
Unul din criteriile de admitere era " fara antecedente penale cu excepția cazului cand a intervenit reabilitarea" . De acolo mi sa spus ca nu am cazier, dar apare specificat aceasta condamnare.
Dar de la tribunal mi sa spus ca faptele comise in minoritate nu atrag decaderi de drepturi.
Ma poate lamuri cineva ce sa fac, ca nu mai inteleg nimic.

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei e condamnare? razvanalex26 razvanalex26 cu amanarea aplicarii pedepsei esti condamnat?! ma pot inscrie la examene daca mai am 1 an de supraveghere si se cere fara condamnare,sau sa nu fi savarsit ... (vezi toată discuția)
Antecedent penal vs cazier judiciar boglaz boglaz Buna ziua Pentru admiterea la Institutul National de Magistratura una din conditiile pentru acceptarea dosarului de inscriere este \"lipsa antecedentelor ... (vezi toată discuția)
Vin si eu cu următoarea problema . in anul 2017 am condus sub ... Izmailciucclaudiu Izmailciucclaudiu Vin si eu cu următoarea problema . In anul 2017 am condus sub influența băuturilor alcoolice , cu alcoolemie de peste 0,8 , in anul 2018 judecatoria mi a ... (vezi toată discuția)