avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanarea aplicarii pedepsei e condamnare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanarea aplicarii pedepsei e condamnare?

cu amanarea aplicarii pedepsei esti condamnat?! ma pot inscrie la examene daca mai am 1 an de supraveghere si se cere fara condamnare,sau sa nu fi savarsit vreo infractiune,cu exceptia in care a intervenit reabilitarea?
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2016
razvanalex26, utilizator
Cel mai recent răspuns: razvanalex26 , utilizator 12:18, 8 Martie 2016
Nu reprezinta o hotarare de condamnare, instanta doar stabileste o pedeapsa si amana aplicarea ei pe durata unui termen de supraveghere.
deci pot sa ma inscriu la examen de admitere in politie cu amanarea in cazier?!
Opinez ca nu, dar intrebati acolo.
-Nu cred ca am nici o sansa --să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; ---mie imi expira in martie 2017(termenul de suprAveghere)--CORECT!!
-STIE CINEVA VREO LEGE SAU CUM AS PUTEA SA PROCEDEZ,?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânarea aplicării pedepsei craciunr05 craciunr05 Buna ziua, ma interesează când se dispune amânarea aplicării pedepsei. Am condus sub influența alcoolului și as vrea sa știu dacă am vreo șansa (0,91 ... (vezi toată discuția)
Cand pot da de permis? Daniel97 Daniel97 Buna an data de 20/aprilie /2019 o să mi se închidă dosarul întrebare oare as putea acuma sa ma înscriu la scoala de soferi Am avut 2 ani supraveghere. (vezi toată discuția)
Cazier balan1978 balan1978 Daca nu imi apare nimic in cazier.. dar am avut o infractiune acum 4 ani ma poate afecta aceasta la un procesc penal .. sau inseamna ca am fost reabilitat de ... (vezi toată discuția)