avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand pot da de permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand pot da de permis?

Buna an data de 20/aprilie /2019 o să mi se închidă dosarul întrebare oare as putea acuma sa ma înscriu la scoala de soferi

Am avut 2 ani supraveghere.
Cel mai recent răspuns: Daniel97 , utilizator 15:05, 25 Martie 2019
Detaliati, pentru ce ati fost condamnat, care a fost pedeapsa etc.
Pentru conducerea fara permis
Nu ati avut permis niciodata? Care a fost pedeapsa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu am avut niciodata

În baza art.396 al. 1, 4, 10 Cod procedură penală rap. la art.83 Cod penal stabileşte pedeapsa de1(un) an închisoare în sarcina inculpatului , pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere prev. de art.335 al.1 Cod penal. În baza art.83 Cod penal amână aplicarea pedepsei stabilite mai sus pe durata termenului de supraveghere de 2(doi) ani
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
Daniel97, utilizator
Amanarea aplicarii pedepsei nu este o hotarare de condamnare, puteati sa va inscrieti si pana acum.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto categoria b alexpru2017 alexpru2017 Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune cand si in ce conditii pot redobandi permisul auto. Va trimit mai jos extras din hotararea ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat Gascoigne Gascoigne Salut! Am avut permisul suspendat pe 30 de zile pt depasire pe linie continua , m-am urcat la volan si am fost prins , zero alcool , acum am dosar penal . ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis,punerea in circulate un autovehicol ne inmatriculat cu numere false Bosanceanu Bosanceanu Buna seara , am un dosar in faza de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ... (vezi toată discuția)