avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament

Buna seara! Am si eu o intrebare! O persoana poate sa faca un abonament (la tel) avand pe buletin o adresa iar in contract sa treaca alta adresa?! Poate sa foloseasca un act de proprietate de la cealalta adresa nu cea de pe buletin?

Alte discuții în legătură

Abonament neplatit - recuperatori Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu Buna seara, Incepand cu 11.2017 nu am mai achitat abonamentul Orange, in luna ianuarie totalul de plata era de 550 de lei. In luna februarie 2018 am ... (vezi toată discuția)
Schimbare titlu de proprietate dobrescumarian dobrescumarian Buna ziua! Mama in varsta de 83 de ani,in imposibilitate de a se deplasa,doreste sa treaca apartamentul proprietate personala,pe numele meu (fiu unic)! ... (vezi toată discuția)
Suma restanta desi nu am contract Costel21 Costel21 M-am mutat cu serviciul din Buzau in Iasi si stau cu chirie, fara contract, fara forme legale. Am sunat pe un anume Marius, care avea nr de tel pe afisul din ... (vezi toată discuția)