avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dat in judecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dat in judecata

A fost depusa o cerere impotriva mea la judecatorie de catre o firma de recuperate pentru un imprumut de 200 ron si imi cer 4000 ron. Cererea lor a fost respinsa apoi mi-a venit instiintare de la executor judecatoresc. Tin sa zic ca aveau drept de recurs 30 de zile dar eu nu am primit nici o alta instiintare de la judecatorie. Am atasat si un link pentru solutia dosarului : [ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Poprire conturi veronica812 veronica812 Buna ziua, Ma gasesc intr-o situatie foarte neplacuta. In anul 2007 in urma intarzierii platii unor rate la un imprumut bancar de 3400 ron, datoria a fost ... (vezi toată discuția)
Ajutor !!! justitie oarba curte apel, aranjamente, carti facute Mihail_Mihai Mihail_Mihai Buna seara tuturor ! Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care nu am mai intalnit-o in toata jurisprudenta, numai la Bacau se putea ... (vezi toată discuția)
Evacuare sau nu ? cat termen mai am ? adibulbi adibulbi As dori sa stiu cat timp mai am la dispozitie de la admiterea cererii de incuviintare si dispunerii evacuarii . Am o problema mult mai delicata , care ma ... (vezi toată discuția)