avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... loc munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

loc munca

Buna ziua, sunt medic veterinar si am concesionata o circa veterinara, de 13 ani. Sunt angajata la propria firma dar sunt subordonata directiei sanitar veterinare. As dori sa-mi schimb locul de munca dar nu stiu daca ma incadrez la cerintele Apia. Am gasit un post care m-ar interesa ,iar intrebarea mea este daca, pot participa l-a concurs ,eu lucrand 13 ani de fapt in mediu privat ,nu la stat. Anuntul este;
- s tudii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de
lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
 vechime minimă de 9 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei
publice, pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie de grad profesiona superior. Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Studii necesare pentru a detine functia de secretar al unei comune ContSters366526 ContSters366526 Am absolvit facultatea de zootehnie si urmez un master in administratie publica, pot detine functia de secretar al unei x comune?Mentionez ca momentan detin ... (vezi toată discuția)
studii necesare pentru secretar oras mijue mijue Am absolvit facultatea de management financiar contabil avand si masterul in management.Pot participa la un concurs pentru functia de secretar al ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor mirela_togea mirela_togea Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs in Primarie. Mi se solicita \"vechime in specialitatea studiilor superioare absolvite necesare exercitarii ... (vezi toată discuția)