avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate inmatricula o masina a unei persoane ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate inmatricula o masina a unei persoane decedate, fiind legatarul acelei persoane fara descendenti, doar cu parinti in viata, care nu accepta testamentul?

Unchiul meu mi a lasat printr un testament un apartament si o masina. Parintii, ascendentii privilegiati, nu accepta testamentul, am fost la notar dar ne am certat, vor mai mult decat le revine cota legala 1/2 si nu ne am inteles, deci succesiunea nu s a realizat.

In data de 20 mai 2018 o sa expire asigurarea masinii. Ce se poate face cu masina, pentru a putea fi inmatriculata, daca nu s a facut succesiunea si intelegere nu o sa fie? Exista riscul sa fie radiata?

In sfat va rog!

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Mostenire unchi fara copii, testament pentru un alt nepot. andreiadmin andreiadmin va rog unele clarificari in urmatoarea situatie :un unchi al meu si frate al mamei mele a decedat,dupa ce sotia lui decedase cu un an inainte.NU au avut ... (vezi toată discuția)
Dreptul la succesiune f3g4zuzu f3g4zuzu Buna ziua! Unei bune prietene i-a decedat sotul. Acesta nu a avut copii, parintii lui sunt decedati. Din pacate a murit in urma unui infarct si nu a lasat ... (vezi toată discuția)