avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telefonie mobilă, clauză nerespectată de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telefonie mobilă, clauză nerespectată de firmă

Am abonament la Orange.

Orange nu respecta clauzele contractuale deoarece in fiecare luna in loc de 2 gb de internet, mie imi intra 700 mb, iar dupa aceea sunt taxat.

Cum pot face sa reziliez contractul legal fara sa suport vreo cheltuiala deoarece Orange nu respecta clauzele.

Mentionez ca in acest acest abonament este inclus si rata lunara a unui telefon achizitionat odata cu abonamentul.

Am sunat la orange acum cateva luni si mi-au zis ca e o eroare de la serviciul cronos, dar de fapt eu am 2 gb. Totusi ma taxeaza de la 700 de mb. Azi am sunat din nou si mi-au zis sa mai astept pana imi intra din nou minutele sa vad atunci cat imi intra si sa merg la un magazin orange sa depun o sesizare sa remedieze problema. Totusi pentru lunile in care au trecut ce se mai poate face?

Eu vreau sa reziliez contractul deoarece nu au respectat clauzele contractuale, doar ca nu stiu cum se procedeaza
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
Mario12mxl, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange ionutadriandragut ionutadriandragut pot sa reziliez contractul la orange? cei de la orange mi-au facut oferta prin telefon pentru un abonament orange me 5 si mi-sa oferit 500 de minute nationale ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie orange. Laurențiu1992 Laurențiu1992 Buna ziua. Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns legat de o problemă pe care o am cu cei de la Orange România? Este vorba despre un abonament încheiat în ... (vezi toată discuția)
Cum putem stopa furturile de la orange? adrianocty adrianocty Am un abonament de familie de 10 euro.Pana in 19.12.2009 am avut activa o optiune de internet cu trafic inclus de 500 mb. Vazand ca acest trafic inclus de 500 ... (vezi toată discuția)