avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate racordare canalizare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

racordare canalizare

Bună ziua.
Am fosă septică alcătuită din 2 bazine. Sunt obligată să mă racordez la rețeaua de canalizare?
Cel mai recent răspuns: konadelle , utilizator 18:30, 15 Mai 2018
Depinde de tipul fosei (cu evacuare sau nu, prin neutralizare, a limpedelui) de modul cum faceti evacuarea/ golirea fosei septice de gros, de periodicitatea evacuarilor si daca respectati sau nu conditiile de mediu (detineti sau nu autorizatie de mediu).
Racordul direct al fosei septice sau a colectoarelor canalizarii casei direct la reteaua de canalizare din zona poate fi un avantaj pentru dvs.
Mulțumesc pt răspuns.
Bazinele sunt clasice, folosite doar pt apa menajeră și vidanjate periodic.
Nu pot să le cuplez la canalizare deoarece rețeaua merge prin fața casei, iar fosele sunt in spate, lângă baie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de mediu pentru fosa septică stela chelner stela chelner Buna ziua Pentru constructia unei case este necesar si avizul de mediu. Casa se construieste intr-o locatie unde nu exista canalizare comunala la acest ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canalizare obligatorie? buna ziua, sunt in procesul ... GabrielNicolae GabrielNicolae Racordare apa SI canalizare obligatorie? Buna ziua, Sunt in procesul constructiei casei. Incerc sa ma racordez la apa, dar cei de la compania de apa imi ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct de lucru ii LacatusIonela LacatusIonela daca vreau sa deschid o intreprindere individuala pt.vidanjari imi trebuie si punct de lucru? (vezi toată discuția)