avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum poate fi soluționat acest caz?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum poate fi soluționat acest caz?

Un frate (34) trăiește în concubinaj cu sora lui (29) de mai bine de 2 ani. Părinții lor știu și nu pot face nimic în acest sens. Întrebarea mea este, dacă incestul este numit crimă fără victime și se pedepsește conform legii, cum poate fi el demonstrat în instanță?

Alte discuții în legătură

Incest intre frate si sora Asla Asla Tocmai am aflat ca logodnicul meu (34 de ani) intretine relatii intime cu sora lui (29 de ani) de o perioada de timp. De aceasta relatie nelegiuita au ... (vezi toată discuția)
Se pedepseste incestul sau nu? nicoleta_leta nicoleta_leta buna tuturor! http://www.mediafax.ro/social/noul-cod-penal-nu-incrimineaza-incestul-intre-adulti-4046693 dezbateam aseara acest subiect cu niste ... (vezi toată discuția)
Se poate sa pierd custodia copilului ? Claudiu Agrijan Claudiu Agrijan dintr-o relatie de concubinaj a rezultat un copil ,care are acum 1an si 4 luni -concubina a plecat cu copilul la mama ei care totodata este si agent ... (vezi toată discuția)