avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incest intre frate si sora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incest intre frate si sora

Tocmai am aflat ca logodnicul meu (34 de ani) intretine relatii intime cu sora lui (29 de ani) de o perioada de timp. De aceasta relatie nelegiuita au cunostiinta si parintii lui, dar nu au spus nimic pentru ca fata a amenintat ca se sinucide. As vrea sa stiu daca aceasta problema se poate solutiona pe cale legala, si cum poate fi ea demonstrata (anume prin probe de sange, test ADN, marturii etc)? Si ce pedeapsa ar reveni in acest caz?
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
Asla, utilizator
Cel mai recent răspuns: Asla , utilizator 09:12, 19 Mai 2018
ART. 377 c.p.
Incestul
Raportul sexual consimţit, săvârşit între rude în linie directă sau între fraţi şi surori, se pedepseşte cu închisoarea de la un an la 5 ani.

Solutia e simpla: renuntati la logodnic.
Si eu zic sa renunțați la el.
Nu cred ca veti proba nimic si daca nu i-ați văzut cand întrețin relații sexuale e posibil sa va înșelați.
Oricum, este foarte greu de probat...si daca isi angajează avocat va faceti sânge rau inutil...
Si va mai poate da si in judecata...
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ei au recunoscut și față de părinții lor care, firește, că nu sunt de acord.
După o discuție avută cu ei, ne-am dat seama că nici ei înșiși nu mai pot spune cu exactitate ce sunt unul față de celălalt: frate sau amant.
Practic, ei nu înțeleg de ce legea îi incriminează.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2018
Asla, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutie despre incest Asla Asla Prin ce poate fi demonstrat incestul dintre un frate si o sora, ambii majori si consimtind la acest fapt? Sunt testele de sange o proba concludenta? Multumesc (vezi toată discuția)
Discutie pe tema incestului Cabinet Avocat Ionescu Cabinet Avocat Ionescu Buna seara ! Conform codului penal art.203 \"Raportul sexual între rude în linie directa sau între frati si surori se pedepseste cu închisoare de la 2 la ... (vezi toată discuția)