avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Discutie despre incest
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Discutie despre incest

Prin ce poate fi demonstrat incestul dintre un frate si o sora, ambii majori si consimtind la acest fapt? Sunt testele de sange o proba concludenta? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
Asla, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:16, 11 Septembrie 2023
Raspuns tradiv: daca e vorba de sangele copilului lor, da se poate demonstra.

Altfel contactul sexual cu cineva nu schimba ADN-ul propriu, deci nu apare la teste cu cine a avut contact sexual. Eventual ar putea apare din cauza unei sarcini neduse la capat, dar si astea sunt analize complicate si costisitoare. Mult mai costisitoare decat un test de paternitate.
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2023
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incest intre frate si sora Asla Asla Tocmai am aflat ca logodnicul meu (34 de ani) intretine relatii intime cu sora lui (29 de ani) de o perioada de timp. De aceasta relatie nelegiuita au ... (vezi toată discuția)
Test adn..obligatoriu sau nu? alexandra_muresan alexandra_muresan Buna ziua/seara! Fratele meu a facut un copil cu o femeie casatorita. Pe certificatul de nastere al copilului nascut in urma relatiei..figureaza ca tata sotul ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi castig paternitatea? anucy anucy mama mea este fiica nelegitima a unui domn.acesta in timpul vietii nu a recunoscut-o,ea crescand intr-o casa de copii.poate cere sa ii se faca testul de ... (vezi toată discuția)