avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Test ADN..Obligatoriu sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Test ADN..Obligatoriu sau nu?

Buna ziua/seara! Fratele meu a facut un copil cu o femeie casatorita. Pe certificatul de nastere al copilului nascut in urma relatiei..figureaza ca tata sotul din acte al acelei femei.
Fratele meu a murit..si femeia impreuna cu copilul (dupa 25 de ani), se inversuneaza sa dovedeasca cine este tatal biologic.
Eu, sora tatalui biologic, sunt obligata prin lege sa fac testul ADN pentru dovedirea paternitatii certe a copilului?
Multumesc anticipat!
Nu puteţi fi obligată să acceptaţi testarea. Paternitatea poate fi dovedită şi prin alte mijloace de probă , deşi cea mai concludentă probă ar fi testarea ADN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea casatoriei ifcristal ifcristal Buna seara! Am va rog nevoie de o solutie la o problema ce presupune nulitatea unei casatorii..Pe scurt.....O femeie divortata, are la un moment dat (in urma ... (vezi toată discuția)
Dreptul tatalui care refuza paternitatea initial cristinabe cristinabe sunt gravida in luna a 3-a, necasatorita cu tatal biologic al copilului. deasemenea, nu avem o relatie de concubinaj, locuind fiecare separat. tatal a refuzat ... (vezi toată discuția)
Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)