avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emitarea facturii pe baza de bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emitarea facturii pe baza de bon fiscal

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu o informatie , as dori sa dau un ap in regim hotelier si vreau sa stiu daca imi cumpar casa de marcat fiscalizat cu CNP , pot sa emit si factura(facturier cumparat de la papetarie) pt decont. va multumesc

Alte discuții în legătură

Bonul fiscal poate fi inlocuit de factura + chitanta? dumitrubucse dumitrubucse Buna ziua, Am un apartament pe care il inchiriez in regim hotelier, ca persoana fizica, fiscalizat dupa norma de venit. Nu doresc sa cumpar si sa utilizez o ... (vezi toată discuția)
Contabilitate -va rog un rasp. alexadutu alexadutu buna ziua o casa de marcat taxi cumparata de la distribuitor cu factura+chitanta , iar pe factura este trecut cnp-ul , nu o mai pot folosi? de doi ani ... (vezi toată discuția)
Pfa -casa de marcat taxi alexadutu alexadutu buna ziua am achizitionat casa de marcat taxi in data de 29.08.2008 pf popescu ion cu cnp 154041234........, de la distribuitor autorizat pe case de marcat ... (vezi toată discuția)