avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... puteti sa mi spuneti ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

puteti sa mi spuneti ?

va rog sa mi spuneti daca politia locala poate aplica sanctiuni contraventionale pentru oprire interzisa in baza legii 155/2010 cu motivarea ca sanctiunea a fost aplicata conf oug 195/2002 adica codul rutier rog si temeiul legal
Cel mai recent răspuns: metulica , utilizator 08:45, 18 Noiembrie 2024
pe oug 195/2002 nu au competenta, doar pe l155/2010 deci eventual o hotarire de consiliu
Desi in principiu aveti dreptate, solutiile pronuntate in dosare depind de multi factori... dar este corect ceea ce sustineti, ca principiu legal.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa stiu metulica metulica as vrea sa stiu daca politia locala poate aplica sanctiuni pentru oprire interzisa iar ca motivare pe pv de contraventie scriu ,,conf OUG 195/2002 PRECIZEZ ca ... (vezi toată discuția)
Politia locala si contraventiile la codul rutier vio.micle vio.micle In baza carei legi Politia locala pot opri in trafic autovehicule si sa aplice amenzi pentru centura si defectiuni la lumini (vezi toată discuția)
Plangere abuz in serviciu - tardivitate glontzi81 glontzi81 In decembrie 2012 am primit o amenda de la politia locala.Am depus contestatie,solicitand instantei printre altele sa constate ca ag. constatator nu are ... (vezi toată discuția)