avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PRET APA CONSUMATORI OCAZIONALI-IERBICIDAT IN ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PRET APA CONSUMATORI OCAZIONALI-IERBICIDAT IN AGRICULTURA

Buna ziua,
doresc sa va intreb daca este posibil sa vand apa la persoanele juridice ce presteaza activitati in agricultura ( ierbicidat) care nu au calitatea de utilizator cu contract de furnizare apa potabila. Pretul la apa potabila ce fac obiectul de utilizator cu contract este de 3.75 lei / mc . Domnul primar mi-a sugerat sa ma interesez daca si in ce conditii putem livra apa tehnologica netratata(clorinata) acestor firme la un pret de cca 7 lei si sa o putem trece printr-o hotarare de consiliu local .
Cu respect,
ing Giany Putanu
Sef serviciu apa canal
Certesti-Galati

Alte discuții în legătură

Restrictie la apa potabila florin_miron florin_miron Buna ziua Locuiesc in Galati, (108 aprtamente) in scara 1(36 apartamente), si de ceva vreme apa potabila se furnizeaza cu program si din ianuarie nu se va ... (vezi toată discuția)
Calcul pret corectat canal+epurare iulianaraU iulianaraU Buna ziua, Efectuez o expertiza contabila judiciara si am nevoie de niste informatii despre cum se calculeaza pretul corectat la canal+epurare. Se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Intretinere "umflata" Dessire Dessire Buna ziua, Sunt cirias de 3 luni,locuiesc intr-o garsoniera in Bucuresti si am observat ca Administratora blocului a incarcat intretinerea fata de luna ... (vezi toată discuția)