avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Utilizare date personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Utilizare date personale

Buna ziua,

Descrierea "problemei":
Sotia mea a avut un abonament de telefonie la o companie foarte cunoscuta. Eu sunt posesor de cartela la aceeasi companie. Sotia a trecut de la abonament la cartela si a primit o suma modica pentru trecere. Ea nu a fost anuntata ca trebuie sa plateasca, ulterior, aceasta suma - crezand ca plata ultimei facturi a inclus si aceasta suma.

Situatia actuala:
Am primti mesajs de la o companie de recuperare creante and so on, eu, pe numarul meu de utilizator de cartela in legatura cu datoria ei (datorie ce a fost platita intre timp).
Situatia este mai grava deoarece numarul meu nu apare in nici un contract cu compania respectiva. Cand sotia si-a facut abonamentul eu aveam acelasi nr dar la o alta companie telefonica. Stiu ca nu am furnizat nr meu si invers (cand am facut eu portarea).
As dori sa deschid un proces civil impotriva celor doua companii pentru utilizarea datelor personale fara acordul meu, este posibila asa ceva?

Alte discuții în legătură

Legea portabilitatii. probleme cu orange romania! alinagava alinagava Buna ziua, Eu si sotul meu avem o nelemurire legata de furnizorul de servicii de telefonie ORANGE. Sotul meu lucreaza in Politie. Acum aproape 2 ani, pe ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobilă Barbu Nicolae Barbu Nicolae Bună ziua, am făcut trei abonamente prin portare. Înainte de a se produce portarea am discutat telefonic cu noua companie detaliile noilor abonamente ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)