Bună ziua, am cumpărat un autoturism în valoare de 900 euro care susținea proprietarul ca e bun și ca-mi poate oferi actele dar ulterior am aflat ca are plobleme mari, ascunse la partea mecanica si actele nu le poate oferi (lipsește fiscalul). Ce aș putea să fac în cazul de fata? Mulțumesc!
Faptul ca lipseste "fiscalul", se poate datora existentei unor debite restante ale vanzatorului, eliberarea certificatului fiscal findi conditionata de achitarea debitelor restante.
Cu privire la "problemele mari ascunse la partea mecanica", va trebui sa dovediti atat existenta acestora, implicit imposibilitatea Dvs de a cunoaste aceasta stare tehnica la momentul cumpararii cat si faptul ca, vanzatorul avea cunoastinta despre existenta "problemelor" la momentul vanzarii.....
Cat ar fi un avocat pt acest caz și care e procentul ca să câștig cazul, recuperez suma? Nu am permis, o să-l primesc după 6 iunie in urma examenului practic iar mașină nu am mai avut, fapt ce cred ca dovedește ca nu am putut evalua corect spusele proprietarului.
Daca ai dat banii, nu poti sa faci nimic. Se prezuma ca tranzactia a fost la nivelul vazut-placut. Acuma si dumneavoastra, la 900 euro desigur nu putea fi un Ferari. Si in genere, oricand cineva vinde o masina, nu o vinde de buna. O masina cu adevarat buna, nu o vinde nimeni. Valabil si aici dar si in stainatate. Ce aveti de facut este, sa scoateti niste bani din buzunar si sa o puneti la punct.
Si am mesaj in care afirma ca poate in aceeași zi sa mi ofere fiscalul. Ei sigur nu au debite la primărie dar mașina e luata de la altcineva și posibil acolo sa fie probleme. Oricum nu e curat ce a făcut, ca à susținut cum ca poate in ziua respectiva scoate fiscalul si a zis ca nu are probleme la mecanica "nu îmi lăsăm soția cu copii dacă mașina avea probleme".