avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poprire asupra drepturilor salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poprire asupra drepturilor salariale

Va rog sa-mi spuneti daca pentru infiintarea unei popriri asupra salariului este suficienta o adresa de poprire de la o organizatie cooperatista in care se mentioneaza ca in conformitate cu art.69 din OU 97/2000 , "contractul de credit incheiat de organizatiile cooperatiste de credit .... constituie titlu executoriu ". Mentionez ca societatea a eliberat o adeverinta de venit in care se obliga sa faca retineri din salariul angajatului, la sesizarea unitatii creditoare.

Alte discuții în legătură

Retineri din salariu ContSters146823 ContSters146823 Care sunt situatiile in care un angajator poate opera retineri din salariu? Angajatorul poate opera retineri din salariu - ex. instiintare de poprire de la ... (vezi toată discuția)
Retineri salariale-rate banca stanceni stanceni Buna ziua! Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta cat mai repede. Un angajat al societatii noastre a incheiat un contract de credit la Banca ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)