avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vizite supravegheate la custodie comună?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vizite supravegheate la custodie comună?

Buna ziua! Locuiesc în străinătate iar fiica mea locuiește în România cu tatăl acesteia. După separare, copilul fiind mic (1an și 2 luni) tatăl ă intentat proces pentru ca nu ii trimiteam atat cat imi cerea (tin sa precizez ca trimiteam toata suma câștigată saptamanal)
După un proces care a durat aproximativ 2 ani, judecătoria decide sa avem custodie comună, iar părintele rezident fiind el (ne tinand cont ca eu am fost cea cu care a stat copilul in permanenta, ce e drept la domiciliul tatălui)
În acești 2 ani el nu m-a lăsat să imi vad copilul, iar eu mai tarziu aflandu-ma in dificultate sa plătesc pensia alimentara. Am incercat in nenumarate ori sa iau legatura cu dansul, de fiecare dată primind doar injurii ( se poate dovedi cu conversatii) iar refuzând bani din partea mea. Am rămas în străinătate sa plătesc datoriile acumulate în urma procesului încercând să tin legatura cu el, blocandu-mi accesul de nenumărate ori. Fetita mea are vârsta de 9 ani acum și nu a avut șansa să mă cunoască, aflând doar abia la vârsta de 8 ani, de la colegii de scoala ca ea are o mama și nu bunica paternă este mama ei asa cum ulterior a fost învățată de către tatăl ei. Am reusit prin niste cunoștințe sa aflu despre ea, încercând să iau legatura cu fata. Am trimis pachete in care i-am scris fetei o scrisoare și trimitandu-i poze cu mine. Acum fetita este interesată să mă cunoască dar tatăl ei imi spune ca nu mai am custodie comună și daca doresc sa o vad pe fata v-a fi posibil doar cu el de fata. Custodia este încă comună, noi având drepturi egale. Imi impune sa sun doar la ore convenabile lui, ne tinand cont ca si eu lucrez si nu avem acelasi program. Nu stiu ce sa fac, pana voi cere program de vizită și până nu voi seta un cont bancar unde ii pot pune pensia alimentara fetiței. Tin sa precizez ca el cheltuia cea mai mare parte din banii trimiși de mine înaintea procesului, ceea ce ma face sa refuz sa ii plătesc lui banii in mana fara un act doveditor, pentru ca si la primul proces am făcut asta și nu am putut dovedi toti banii trimiși de mine.
Ce soluție imi dati?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)
Pot schimba custodia comuna poterasu poterasu Buna seara, am o fetita de 5 ani jumate si o cresc singura de la 3 ani. La divort judecatoarea ne-a oferit custodie comuna dar el a plecat in strainatate si a ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parintesti lia_vasiliu lia_vasiliu buna ziua!va multumesc mult pentru acest site deoarece am vazut aici raspunsul la multe intrebari care ma macinau!Acum am o problema f grava si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)