avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA atestare ANRE
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA atestare ANRE

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Eu sunt inginer atestat ANRE si de curand am deschis un PFA (cod CAEN 4231 - lucrari de instalatii electrice) pentru a putea lucra in legalitate si a putea emite buletine PRAM.
In situatia de fata trebuie sa autorizez ANRE si PFA-ul ? Daca da, va rog sa imi spuneti ce lege prevede acest lucru. PFA-ul are statut juridic?
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2018
Andreea99, utilizator

Alte discuții în legătură

Asociere in participatiune ContSters332571 ContSters332571 Buna ziua, In scopul desfasurarii de activitati de verificari PRAM cu emitere buletine de verificare, un SRL, microintreprindere care nu este atestata ANRE ... (vezi toată discuția)
Verificare prize de pamant gabi12c gabi12c Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca, in calitate de persoană fizică autorizată (PFA) fiind electricianul autorizat gradul I , fara atestat ANRE pot emite ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru firma instalatii electrice rbogdangabriel rbogdangabriel Buna ziua, Doresc sa-mi deschid un PFA pentru proiectare si executare instalatii electrice si proiectare instalatii electrice de curenti slabi. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)