Cred ca atunci cand este raportat un abuz ar fi foarte util sa poata fi scris si motivul pentru care este raportata o anumita postare .
In acest fel eu cred ca s-ar usura munca moderatorilor si s-ar evita si apasarile accidentale pe acest buton daca butonul raporteaza abuz este modificat si nu functioneaza daca nu este scris motivul pentru care este raportata acea postare .
Sper ca s-a inteles solicitarea mea !
Pana acum 100% am inteles de ce s-a raportat respectivul mesaj.
De pilda, cand raportez mesaje duble, le raportez pe amandoua daca sunt spre exemplu: unul la "drept civil" si altul la "raspunsuri in comunitate".
Pai si daca un mesaj este scris numai cu litere mari si mai este si inceputul topicului , daca-l raportez se poate considera ca am abuzat de butonul raporteaza abuz .
Abuzarea raportarii (inca) nu e o problema de actualitate, sunt de acord ca ar fi un avantaj suplimentar mentionarea motivului, dar si sistemul actual cred eu ca e bun.
Mi-au fost sterse trei mesaje sub pretextul ca site-ul nu este zodiac , desi inainte de zodiac eram LA SUBIECT , in aceeasi pagina ( context ) , nu le-am trimis separat . Va rog sa luati masuri . E vorba de distinsa GABRRIELA PINTEA .
Eu m-am referit la raportarea abuzurilor altor utilizatori si la motivele care determina raportarea .
Am tot fost banat pe diverse forumuri pana cand am inteles ca un forum functioneaza pe principiul Nu-ti place nu intri ! .
Se poate intampla ca moderatorii sa fie obositi , sa aiba probleme personale sau sa stearga mesajele din greseala .