avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Raportare abuz
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Raportare abuz

Cred ca atunci cand este raportat un abuz ar fi foarte util sa poata fi scris si motivul pentru care este raportata o anumita postare .
In acest fel eu cred ca s-ar usura munca moderatorilor si s-ar evita si apasarile accidentale pe acest buton daca butonul raporteaza abuz este modificat si nu functioneaza daca nu este scris motivul pentru care este raportata acea postare .
Sper ca s-a inteles solicitarea mea !

Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2009
Costinel Burca, Contabil
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 20:41, 8 Noiembrie 2009
Pana acum 100% am inteles de ce s-a raportat respectivul mesaj.
De pilda, cand raportez mesaje duble, le raportez pe amandoua daca sunt spre exemplu: unul la "drept civil" si altul la "raspunsuri in comunitate".
Pai si daca un mesaj este scris numai cu litere mari si mai este si inceputul topicului , daca-l raportez se poate considera ca am abuzat de butonul raporteaza abuz .
Abuzarea raportarii (inca) nu e o problema de actualitate, sunt de acord ca ar fi un avantaj suplimentar mentionarea motivului, dar si sistemul actual cred eu ca e bun.
Mi-au fost sterse trei mesaje sub pretextul ca site-ul nu este zodiac , desi inainte de zodiac eram LA SUBIECT , in aceeasi pagina ( context ) , nu le-am trimis separat . Va rog sa luati masuri . E vorba de distinsa GABRRIELA PINTEA .

Eu m-am referit la raportarea abuzurilor altor utilizatori si la motivele care determina raportarea .
Am tot fost banat pe diverse forumuri pana cand am inteles ca un forum functioneaza pe principiul Nu-ti place nu intri ! .
Se poate intampla ca moderatorii sa fie obositi , sa aiba probleme personale sau sa stearga mesajele din greseala .

Alte discuții în legătură

Menţionarea numelor de persoane fizice pe site aaaD aaaD Buna ziua. Am si eu o intrebare : atunci cand se posteaza/ intreaba ceva pe acest site, ca de ex. se cere parere in urma unei hotărâri judecatoresti, ... (vezi toată discuția)
Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)
Doamnei manuela rășină Hamarsold300 Hamarsold300 Stimată doamnă Manuela Rășină, am observat ca dupa ce am scris ca sunt urmasul lui Theodor Aman, un domn Viorel 55 a inceput sa ma jigneasca si sa ma faca ... (vezi toată discuția)