avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Înființare firma Start-Up
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Înființare firma Start-Up

Buna ziua. Vreau sa deschid o pizzerie la porție, cu cod Caen 5610 iar pe viitor sa introduc și produse de tip Fast- food și amenajarea unui bar. Trebuie introduse și alte coduri sau e suficient 5610? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am autorizat codul caen 5610 restaurant (pentru un ... Aticia Aticia Buna ziua, am autorizat codul caen 5610 restaurant (pentru un fast-food pizzerie), daca vreau sa vand si cafea mai trebuie sa autorizez alt cod caen? ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen s-ar potrivi? produse de panificatie sau fast-food? experience experience Buna ziua, Imi puteti spune va rog ce cod caen ar fi necesar pentru preparea crenvustilor in aluat? Cod caen pt covrigarie, pt fast-food? M-am tot uitat ... (vezi toată discuția)
Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)