avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod caen s-ar potrivi? Produse de panificatie sau ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod caen s-ar potrivi? Produse de panificatie sau fast-food?

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog ce cod caen ar fi necesar pentru preparea crenvustilor in aluat? Cod caen pt covrigarie, pt fast-food? M-am tot uitat prin codul caen si am impresia ca s-ar incadra la mai multe categorii, dar in mod sigur una este cea mai buna si care ar evita eventuale amenzi. Am nevoie va rog de parerile dumneavoastra de specialisti.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:41, 18 Aprilie 2012
CAEN 1072. Este necesar sa includeti si activitati din CAEN 472 (in special-4724), in functie de activitatile Dvs. de comert. Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
Adrian ALBU, Avocat
Nu vreau sa ii comercializez intr-un magazin specializat asa cum prevede respectivul cod ci intr-o rulota. Nu e de ajuns un cod care sa implice producerea lor? De exemplu mai am o rulota fast-food si acolo a fost de ajuns codul 5610 pentru restaurante si vanzarea este din rulota insa nu am un cod si pentru vinderea respectivelor produse fast-food. Care ar fi diferenta intre respectiva rulota pentru crenvusti si o rulota fast-food?

De exemplu pentru o covrigarie trebuie un cod pentru producerea covrigilor si altul pentru a ii putea vinde?
Ma puteti ajuta sa imi clarific aceste aspecte va rog?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
experience, utilizator
Acum ca ati detaliat situatia Dvs. consider ca va este suficient CAEN 5610-Restaurante, dar va sfatuiesc sa pastrati si alte coduri CAEN, deoarece va ofera posibilitati multiple.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl phloren_84 phloren_84 Buna ziua. Eu as dori sa infiintez un SRL pentru a produce si comercializa covrigi, gogosi, placinte. Cred un cod caen potrivit ar fi 4724 Comert cu amanuntul ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant romnam romnam Sunt proprietarul unei rulote comerciale tip fast food, asi dori sa stiu cu ce coduri CAEN trebuie sa ma inregistrez la registrul comertului avind in vedere ca ... (vezi toată discuția)