avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social SRL

Buna ziua. Eu as dori sa infiintez un SRL pentru a produce si comercializa covrigi, gogosi, placinte. Cred un cod caen potrivit ar fi 4724 Comert cu amanuntul al painii, produselor de patiserie si produselor zaharoase, in magazine specializate (corectati-ma va rog daca gresesc). Problema e urmatoarea: tatal meu are titlu de propietate doar pe terenul pe care este construita casa, dar nu si contract vanzare-cumparare. Se poate face totusi un contract de comodat intre mine si el pentru a folosi aceasta adresa drept sediu social, iar punctul de lucru sa fie inchiriat ulterior dupa finalizarea formalitatilor de catre viitorul srl? O alta ideie a mea ar fi sa inchiriez ca persoana fizica viitorul punct de lucru. pasul 2: deschiderea firmei cu sediul social in baza contractului de inchiriere, apoi sa fac un contract de subinchiriere intre mine ca persoana fizica si srl-ul la care sunt asociat pentru a putea plati chiria din contul firmei. Cum m-ati sfatui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:30, 24 Noiembrie 2010
Codurile CAEN potrivite:
1071 - Fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie
1072 - Fabricarea biscuitilor si piscoturilor; fabricarea prajiturilor si a produselor conservate de patiserie si chiar la codul 5610 – Restaurante.
Incercati sa obtineti o adeverinta de la primarie sau un certificat de rol fiscal pentru imobil pe numele titularului si pe urma faceti un comodat, inchiriere sau subinchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt. cofetãrie eoana eoana Eu şi încă 3 persoane vrem să ne deschidem o cofetă:help:rie(fără laborator) şi avem nevoie de coduri CAEN ...vindem prăjituri achiziţionate de la ... (vezi toată discuția)
Patiserie cofetărie și pizza Iulian48 Iulian48 Buna ziua! Doresc sa înființeze o societate cu urmatorul specific,livrari la domiciliu pizza,iar ulterior sa pot face și patiserie cofetărie cu servirea ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen laborator sau cafenea? MituMarius07 MituMarius07 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Doresc sa deschid o cafenea unei voi vinde produse de patiserie/cofetarie servirii unei cefele. ... (vezi toată discuția)