avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Dupa divort
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dupa divort

MA PUTETI AJUTA ??Daca eu am divortat si copilul este la mine si tatal are dreptul sa.l ia 1 si a 3 sambata din luna..dar eu mai duc copilul la bunica mea .. el are vre.un drept sa duca dupa copil acolo ???Atata timp cat el nu are scris in acte asta ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2018
Monica liviu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Monica liviu , utilizator 10:40, 20 Mai 2018
Dacă nu are scris în hotărâre e bine sa va înțelegeți amiabil.Nu are dreptul să ia copilul dar nici sa va certați nu este bine...
Nu e indicat sa obtina hotărâre judecătorească, consider eu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Da dar ideea este ca nu am cu cine sa ma inteleg ..
Pentru ca el este influentat de alte persoane
Daca el va obtine hotarare judecatoreasca va fi tot aia...
Adica nu prea ati rezolva nimic...ci mai degraba v-ati complica existenta...
Si in legatura cu programul de vizita daca el are deja un program facut poate sa.l schimbe ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Increditare copil si program de vizite copil cu dubla cetatenie macul macul Buna ziua, Va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: In cazul unui divort cu copil minor - ea cetatean roman, el cetatean turc, ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program de vizita minor mire9 mire9 In urma cu un an fostul meu sot a obtinut prin sentinta civila un program de vizitare al copilului nostru minor , program care -i da dreptul sa il ia in ... (vezi toată discuția)