avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturare produse vandute in spatiul UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturare produse vandute in spatiul UE

Buna ziua,
O Intreprindere Individuala, care nu este inregistrata in scopuri TVA in Romania poate vinde si factura produse catre o firma inregistrata in Italia?

Alte discuții în legătură

Srl-d neplatitor de tva doresc sa vand marfa produsa in ue - trebuie sa devin platitor de tva? andreea_livia andreea_livia Buna ziua, Am un SRL-d neplatitor de TVA, productie confectii textile. Doresc sa vand produsele mele in Italia si as dori sa stiu daca pot face facturile tot ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma dialex80 dialex80 Buna ziua! Doresc sa infintez o firma in Romania care sa aiba ca obiect de activitate importul de produse alimentare (bomboane de exemplu) si vinderea ... (vezi toată discuția)
Vanzare intracomunitara fara transport psilvie psilvie Buna ziua, Firma din RO platitor de TVA, achizitioneaza de la furnizor german (cu cod TVA valabil) produse care sunt livrate direct in Italia, factura va fi ... (vezi toată discuția)