avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... VOUCHER VACANTA BUGETARI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

VOUCHER VACANTA BUGETARI

Buna. Eu sunt educatoare (prof.pt.inv.presc) de aproape 11 ani.din 3 decembrie 2017-21 mai 2018 am fost in concediu fara plata. Nu am fost inclusa in tabelul celor care vor primi vouchere de vacanta. In normele de aplicare nu am gasit nimic concret care interzicea acest lucru iar dna secretar mi-a spus ca trebuia sa revin in 15 mai pentru a beneficia. intrebarea mea este : am dreptul sau nu la vouchere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 21 Mai 2018
Vedeti in prevederile existente la nivel de institutie angajatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare vouchere de vacanta in cazul cim suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună seara, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lucrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta contract suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună ziua, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lcrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
Voucher ccic Alexandra 2018 Alexandra 2018 Buna ziua! Din martie 2017 pana in septembrie 2018 sunt in ccic .Întrebarea mea este daca pot primi tichet de vacanta?Mulțumesc! (vezi toată discuția)