avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Protectia datelor personale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Protectia datelor personale

Buna ziua. Lucrez la o firma de intocmire documentatie acte auto pentru primarie si inmatriculare la politie. Intrebarea este daca noi ca si societate dupa noua lege trebuie sa dam la clienti sa ne semneze pentru (protectia) confidentialitatea datelor personale. Mentionez ca noi nu ne oprim nici un document (copie) de la ei. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Protectia datelor personale daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua. Lucrez la o firma de intocmire documentatie acte auto pentru primarie si inmatriculare la politie. Intrebarea este daca noi ca si societate dupa ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina acinoi2k acinoi2k Buna dimineata! As vrea sa-mi cumpar o masina si am nevoie de sfatul unui specialist in ceea ce priveste documentatia necesara. In primul rand as dori sa ... (vezi toată discuția)
Dosar despagubire casco -legalitate solicitare fotocopii acte personale. nuti_m nuti_m Buna ziua. Am deschis un dosar de despagubire la o societate de asigurari cu capital romanesc, pentru despagubire in baza unei asigurari facultative ... (vezi toată discuția)