avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Înscriere gradinita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Înscriere gradinita

Buna ziua,vreau sa va întreb dacă exista o lege prin care copilul a cărui un singur părinte lucrează poate beneficia de program prelungit la gradinita,iar in celalalte cazuri nu.am fost nevoită sa înscriu fetița la gradinita la program normal pt ca doar tatăl este salatiat(eu fiind insarcinata,iar de la fostul loc de munca mi.am dat demisia)nu am avut dreptul sa optez pt program prelungit la o gradinita de stat.este o lege naționala sau doar o politica interna a grădiniței?in așteptarea unui răspuns va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Acte inscriere copil la gradinita cu program prelungit Mihail57 Mihail57 Buna ziua Va retin atentia cu urmatoarea intrebare la care astept va rog un raspuns .Parintii nu sunt casatoriti legal ,au un copil aflat in grija ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea drepturilor angajatului de catre angazator mariusik mariusik buna ziua viitoarea mea sotie lucreaza intr-o gradinita particulara pe langa faptul k nu primea salarul la timp intr-o zi o fetita a cazut si s-a lovit desi ... (vezi toată discuția)
Probleme de comportament in cadrul gradinitei teodora g teodora g buna ziua. copilul meu este in grupa mijlocie la o gradinita cu program prelungit. acolo este si un baietel cu un comportament deviant, in sensul ca bate copii ... (vezi toată discuția)