avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia minima garantata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia minima garantata

Am primit decizia de pensie cu o valoare de 222lei. Mi s a spus ca nu pot beneficia de pensia minima garantata pt ca muncesc in afara tarii. Dar eu sunt cetatean roman cu domiciliul in Romania.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate pentru o persoana de 20 de ani aly99 aly99 Am un copil in varsta de 20 ani cu handicap grav,grad 1,am facut un dosar la casa de pensie pentru a primi pensie de incapacitate de munca,am depus dosarul si ... (vezi toată discuția)
Pensia minima garantata Ligia sorana caprioreanu Ligia sorana caprioreanu Am o pensie de 222 lei. Mi s a spus ca nu am dreptul la pensia minima garantata de 520lei deoarece lucrez in Spania. Sunt cetatean roman cu un ap in ... (vezi toată discuția)
Despre venitul minim, cu riscul de a ma repeta... ioana1985 ioana1985 Buna ziua, Am o matusa de 65 de ani care nu are nici un venit. Nu a fost niciodata casatorita si nici nu traieste in concubinaj. Traieste la tara si nu a ... (vezi toată discuția)