avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare casa

Buna ziua , multumesc pentru facilitatea de a putea sa fim informati.

Incerc sa scurtez. Parintii mei au ridicat o casa mansardata in 2008 casa pe care din pacate acum am sesizat ca nu este intabulata. Au declarat la primarie suprafetele in baza carora au platit impozit. Acum , ei au proiecte si autorizatie constructie. Etc .dar le lipseste procesul verbal de incheiere a lucrarii. Mergand la Inspectoratul de constructii inteleg ca trebuie sa il procuram . Problema mai mare este ca i s-a spus de plata unor penalitati de 0.15 pe zi. Puteti sa ma lamuriti trebuie sa platim pentru ca la valoarea de 200000 lei in toti ani astia .... e complet aberant .
Va multumesc inca o data si astept raspuns cat mai repede posibil.
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
Anastasia44, utilizator

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare cand nu am respectat proiectul si am construit si fara autorizatie mihai2063 mihai2063 Buna ziua!Am obtinut o autorizatie de constructie de la primarie cu toate avizele care se cereau in 1992.am construit o casa dar nu am respectat proiectul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie Carlene Carlene Sa va explic! Am construit o casa cu aprobari autorizatie de constructie,proiect,etc! Problema este ca m-am abatut de la proiect cu aproape 10m2. Acum vreau ... (vezi toată discuția)
Conditii intabulare constructie? cindeadiana cindeadiana As dori sa stiu daca pentru intabularea unei case nou construite este nevoie ca aceasta sa aiba geamuri,usi si fatada terminata? Sunt aceastea conditii ... (vezi toată discuția)