avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare casa

Buna ziua , multumesc pentru facilitatea de a putea sa fim informati.

Incerc sa scurtez. Parintii mei au ridicat o casa mansardata in 2008 casa pe care din pacate acum am sesizat ca nu este intabulata. Au declarat la primarie suprafetele in baza carora au platit impozit. Acum , ei au proiecte si autorizatie constructie. Etc .dar le lipseste procesul verbal de incheiere a lucrarii. Mergand la Inspectoratul de constructii inteleg ca trebuie sa il procuram . Problema mai mare este ca i s-a spus de plata unor penalitati de 0.15 pe zi. Puteti sa ma lamuriti trebuie sa platim pentru ca la valoarea de 200000 lei in toti ani astia .... e complet aberant .
Va multumesc inca o data si astept raspuns cat mai repede posibil.
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
Anastasia44, utilizator

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare cand nu am respectat proiectul si am construit si fara autorizatie mihai2063 mihai2063 Buna ziua!Am obtinut o autorizatie de constructie de la primarie cu toate avizele care se cereau in 1992.am construit o casa dar nu am respectat proiectul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie Carlene Carlene Sa va explic! Am construit o casa cu aprobari autorizatie de constructie,proiect,etc! Problema este ca m-am abatut de la proiect cu aproape 10m2. Acum vreau ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)