avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie

Sa va explic! Am construit o casa cu aprobari autorizatie de constructie,proiect,etc!
Problema este ca m-am abatut de la proiect cu aproape 10m2. Acum vreau sa construiesc o mansarda din lemn. Am nevoie de autorizatie de constructie din nou?
Ce ar trebui sa fac sa am casa cu actele in regula. Vreau sa precizez ca la primarie casa este trecuta inca in "in constructie" adica nu este finalizata si nu platesc impozit!
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 22:15, 13 August 2013
Aveti nevoie de autorizatie din nou. Puteti sa cereti un nou certificat de urbanism motivat de faptul ca doriti mansardarea si la proiectul anexat sa faceti modificarea cu suprafata in plus.
Trebuie sa chemati pe cei de la primarie sa va elibereze un proces verbal la terminarea lucrarilor (nu trebuie sa finalizati finisarea peretilor, dar trebuie sa aveti constructia cu usi, geamuri, imprejmuire la teren). Trebuie inscrisa constructia pe baza planurilor pe care le aveti din proiect. sa apara suprafata reala deoarece nu veti putea face intabularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc impozit pentru o anexa care nu a fost finalizata si a carei autorizatie a expirat? laurentiu998 laurentiu998 Buna seara, O rugaminte am, daca ma poate ajuta cineva. Am urmatoarea situatie pe care nu sunt sigur ca o inteleg: am construit o casa P+E pe care am ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructie prelungita Irina Iacob Irina Iacob Buna seara, In anul 2008 am obtinut autorizatie de constructie casa pe 3 ani. In anul 2011 am prelungit autorizatia cu perioada maxima, respectiv inca un an. ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie ionutz_4you ionutz_4you Salut am si eu o problema la care caut un raspuns. Parintii mei au o casa pe un teren de 240 mp in Bucuresti, in spatele casei au un loc liber de 75mp, la care ... (vezi toată discuția)