avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura - Bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura - Bon fiscal

Buna ziua

va rog sa imi spuneti daca in urma unei facturi de la un magazin Selgros se poate obtine bon fiscal. nu am primit bon fiscal in urma cumparaturilor am primit doar o factura iar pentru loteria bonurilor am nevoie de bon,
Am nimerit exact valoarea si si data dar nu am bonul pentru a primi premiu, am doar factura :(

se poate obtine Bon in urma unei Facturi ? exista vreo posibilitate?

mutumesc
A

Alte discuții în legătură

Loteria bonurilor ftoncu ftoncu Metro, SelGros si poate si altii emit factura, nu bon fiscal. Aceste facturi participa la loteria bonurilor? (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor, inregistrare bonuri MariaRatiu MariaRatiu Buna. Am si eu o intrebare in legatura cu loteria bonurilor. Daca am inregistrat un bon pe contul meu, acelasi bon il poate inregistra si altcineva pe contul ... (vezi toată discuția)
Probleme factura tva magazinele billa bogdanblue bogdanblue Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu eliberarea facturii pentru bonuri fiscale. Am fost recent la un supermarket BILLA si am cerut eliberarea ... (vezi toată discuția)