avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme factura tva magazinele Billa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme factura tva magazinele Billa

Buna ziua,

As avea o intrebare in legatura cu eliberarea facturii pentru bonuri fiscale.
Am fost recent la un supermarket BILLA si am cerut eliberarea facturii pentru un bon fiscal din data de 25 septembrie.

Cei de la informatii mi-au spus ca factura nu se poate elibera decat pentru bonuri din ziua respectiva. Nu am mai patit asa ceva si as vrea sa stiu daca este o lege in legatura cu aceasta problema.

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: bogdanblue , utilizator 16:23, 30 Septembrie 2010
Mi se pare in regula ceea ce au zis de la BILLA, dovada de plata nu poate sa fie eliberata mai repede decat factura.
factura trebuie sa fie anterioara sau concomitenta platii, iar nu ulterioara.
unele magazine accepta pe parcursul aceleiasi luni calendaristice sa intocmeasca facturi, altele numai in aceeasi zi.
E aberant ce au zis cei de la Billa. Pai la oricare alt magazin poti merge cu bonul de cumparaturi si ti se emite factura imediat dupa.

Problema e ca nu stiu cate zile maxime sunt pentru eliberarea facturii pentru aceste bonuri de cumparaturi.
alexchiciu a scris:

factura trebuie sa fie anterioara sau concomitenta platii, iar nu ulterioara.
unele magazine accepta pe parcursul aceleiasi luni calendaristice sa intocmeasca facturi, altele numai in aceeasi zi.

Exista o lege in acest sens? Pentru ca eu nu mai m-am intalnit cu asa ceva.

Am fost la alte magazine si dupa 15 zile cu bonul de cumparaturi si mi-au emis factura fara nici un fel de problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura tva bogdanblue bogdanblue Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu eliberarea facturii pentru bonuri fiscale. Am fost recent la un supermarket BILLA si am cerut eliberarea ... (vezi toată discuția)
Emitere factura claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cadrul legal daca pot emite sau nu factura pentru produsele cumparate pe bonuri de masa. De asemenea, care e nr maxim de ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala dupa bon fiscal allexxia allexxia Salut, unui client i s-a scos bon fiscal la casa pe produsele cumparate, nu i s-a scos factura deoarece a fost intrebat daca doreste iar el a spus ca nu ... (vezi toată discuția)