avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura TVA

Buna ziua,

As avea o intrebare in legatura cu eliberarea facturii pentru bonuri fiscale.
Am fost recent la un supermarket BILLA si am cerut eliberarea facturii pentru un bon fiscal din data de 25 septembrie.

Cei de la informatii mi-au spus ca factura nu se poate elibera decat pentru bonuri din ziua respectiva. Nu am mai patit asa ceva si as vrea sa stiu daca este o lege in legatura cu aceasta problema.

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: bogdanblue , utilizator 13:18, 30 Septembrie 2010
Ma poate ajuta cineva cu o informatie?

Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme factura tva magazinele billa bogdanblue bogdanblue Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu eliberarea facturii pentru bonuri fiscale. Am fost recent la un supermarket BILLA si am cerut eliberarea ... (vezi toată discuția)
Emitere factura claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cadrul legal daca pot emite sau nu factura pentru produsele cumparate pe bonuri de masa. De asemenea, care e nr maxim de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, factura neachitata. În septembrie am achiziționat ... ELe82 ELe82 Bună ziua, FACTURA NEACHITATA. ÎN septembrie am achiziționat și achitat un produs de la o firma producătoare pentru care nu am primit factura fiscala și ... (vezi toată discuția)