avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, FACTURA NEACHITATA. ÎN septembrie am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, FACTURA NEACHITATA. ÎN septembrie am achiziționat ...

Bună ziua, FACTURA NEACHITATA. ÎN septembrie am achiziționat și achitat un produs de la o firma producătoare pentru care nu am primit factura fiscala și nici bon fiscal. Acum când am probleme cu produsul respectiv și garanția, am cerut factura fiscala și mi-a trimis prin e-mail o factura făcută în Smart bill cu statusul "neachitata" și pe whatsapp bon fiscal nr 0000 și suma respectiva plus aceleași nr de factura cu " Total de plata și suma de pe bon. A zis că mi le trimite și fizic prin curier. Cu alte cuvinte firma producătoare mă poate da în judecata pentru neplată? Sau este corect așa? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în septembrie am achiziționat și achitat un produs ... ELe82 ELe82 Bună ziua, în septembrie am achiziționat și achitat un produs de la o firma producătoare pentru care nu am primit factura fiscala și nici bon fiscal. ... (vezi toată discuția)
Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)
Furnizare produs gresit la comanda pe site tanarobot tanarobot Buna ziua, Pe 30.10.2022 am facut o comanda pe un site, lenjerii pat. Am primit comanda dar am constatat ca mi-au fost expediate alte produse. Am incercat sa ... (vezi toată discuția)