avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Furnizare produs gresit la comanda pe site
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Furnizare produs gresit la comanda pe site

Buna ziua,
Pe 30.10.2022 am facut o comanda pe un site, lenjerii pat. Am primit comanda dar am constatat ca mi-au fost expediate alte produse. Am incercat sa iau legatura telefonic imediat, era dupa ora 17, cu greu mi-a raspuns cineva dar mi-a cerut sa sun dupa ora 10,30. De atunci cred ca am facut peste 100 apeluri fara succes. Am completat si formularul de retur de pe site, am trimis si mail-uri la adresa de contact si mesaje pe WhatsApp fara succes. Din informatiile firmei de curierat am aflat numele furnizorului efectiv al produsului. Dupa o cautare pe internet am aflat ca este o firma infiintata in vara aceasta, am aflat si adresa dar fara telefon sau mail. Intr-un final am reclamat la ANPC. Am explicat situatia si am introdus si numele furnizorului efectiv . Problema este ca se cer si documente gen factura, contract sau bon. Mail-urile de furnizare comanda pot fi folosite ? Si credeti ca am sansa sa se rezolve ceva cu ANPC ?
Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
tanarobot, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:19, 30 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca ati platit ramburs, trebuie sa aveti bon de la curier. Daca ati platit on line, aveti dovada platii.
factura nu aveti? nu ar fi trebuit sa platiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse platite din greseala, dar necomandate ionescuadrian ionescuadrian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am platit din greseala niste produse pe care nu le-am comandat si nici nu am nevoie de ele.Eu ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Platit bun primit prin curier fara sa il comand, recuperare bani justinmeal justinmeal Bună ziua, am primit pe adresa firmei un colet cu un produs prin curier cu suma ramburs de plata. S-a primit coletul si s-au platit banii curierului desi nu ... (vezi toată discuția)
Speta colet retur cu produs diferit ClaudiuCom87 ClaudiuCom87 Se prezinta urmatoarea situatie: - pe 19.11.2018 am expediat un colet unui client - coletul a fost ridicat pe 21.11.2018, asa cum scrie si in tracking awb - ... (vezi toată discuția)