avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drum de servitute
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drum de servitute

Buna ziua! Acum 3 ani am vrut sa cumpar o parcel de pamant dar parcela nu avea cale de acces de la strada principala. Proprietarul a lasat un drum de servitute cu latimea de 7m la si o lungime de 40 de m , iar parcela fiind prea mare a inpartito in 3', eu luand a2 parcela fiindca era mai ok din punct de vedere al terenului( fiind in panta). Drumul de servitute viind arabil am pus cheltuiala in 2 cu proprietarul si am facut un podet si am pus pietriș pe drum, doar ca l.am facut cu lățimea de 4m si nu de 7. Recent au fost cumparate si loturile 1 si 3 iar vecinul lotului3 nu ma lasa sa imi las masina la poarta pentru ca nu are pe unde trece , deoarce cei 3m din 7 nu sunt pietruiti, si refuza ca sa il faca. Dar isi lasa utilajele si masinile in poarta mea. Ce ma sfatuiti? Omul are bani si crede ca poate cumpăra orice umbland cu amenintari.

Alte discuții în legătură

Drum de servitute liliana2022 liliana2022 doresc sa ma ajutati cu urmatoarea problema: suntem cativa proprietari care am cumparat unul in spatele celuilalt lasand un drum de servitude de 4m in ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere liv23 liv23 Am cumparat un tren de 500 mp acum 4 ani dezmembrat din alt teren . La cumparare am dobandit servitute de trecere pe terenul declarat drum de servitute de 487 ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute + lot, sau un lot unic care include si drumul? NistorT NistorT Buna ziua, Doresc sa achizitionez o parcela de teren dintr-un lot mai mare care urmeaza a fi parcelat. Am discutat cu proprietarul sa prevada un drum de ... (vezi toată discuția)