avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada de circulatie in instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada de circulatie in instanta

Buna ziua!In urma cu aproape 2 ani,am avut un accident cu victima la o trecere de pietoni,persoana vatamatata nu s-a asigurat si a intrat in lateralul masinii mele.A depasit 90 de zile,m-a dat in judecata.Eu am avut dovada pe care am putut s-o prelungesc,iar din motive personale nu am mai ajuns acum 5 luni sa o prelungesc la parchet.Doresc sa fac o cerere la Judecatorie pentru prelungirea acesteia.Se poate sa-mi aprobe?Ce alta solutie as avea pentru a putea prelungi dovada pana la solutionarea cazului?Multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: Vilag3 , utilizator 15:24, 17 Februarie 2019
salut eu am facut cerere si la judecatorie la fel ca la parchet ,doar ca la judecatorie dureaza un pic mai mult fata de parchet , dupa ce depui cererea se stabileste un termen in care vei fi chemat in fata judecatorului si daca dovedesti ca depinzi de drepul de a conduce ,gen lucrezi ca sofer ,o prelungesc si cei de la judecatorie , in cazul meu s-a aprobat , bafta

marian188 a scris:

salut eu am facut cerere si la judecatorie la fel ca la parchet ,doar ca la judecatorie dureaza un pic mai mult fata de parchet , dupa ce depui cererea se stabileste un termen in care vei fi chemat in fata judecatorului si daca dovedesti ca depinzi de drepul de a conduce ,gen lucrezi ca sofer ,o prelungesc si cei de la judecatorie , in cazul meu s-a aprobat , bafta

Multumesc mult de raspuns!Ai avut intrerupta perioada?Asta am facut astazi,voi fi si eu chemat in instanta.Cat a durat pana ti-au aprobat?
da, nu am avut dovada cam o luna , a durat 13 zile pana ma chemat si daca se aproba cererea te poti duce a doua zi sa stampilezi dovada la politie
Ce motiv ai spus in fata Judecatorului?Multumesc!
in mod normal pana la solutionarea cauzei beneficiezi de prezumtia de nevinovatie sunt obligati sa iti prelungeasca dreptul de a conduce ,eu am dus contractul de munca in care sunt trecut cu functia de sofer,daca te intreaba de ce vrei sa o prelungesti poti spune ca doresti sa ti-se prelungeasca dreptul de a conduce dac nu ai ceva care sa ateste ca lucrezi ca sofer, ma invatat avocatul ,e dreptul tau si nu au motiv sa nu ti-l prelungeasca

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie cu deces eleclaudel eleclaudel Buna seara,in urma cu 2 ani am avut un accident de circulatie,din nefericire a decedat o persoana aflata in masina. La fata locului am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
Accident, cerere permis pana la solutionarea dosarului prede prede Pot face vreo cerere sa iau permisu pana la solutionarea dosarului daca mi sa intocmit dosar penal in urma unu accident cu victima?mentionez ca sunt sofer de ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada circulatie la procuror deutza_77 deutza_77 Buna ziua. Am avut un accident cu o victima. Mi s-a eliberat o dovada valabila 15 zile. In urma traumei, nu am mai fost in stare a conduce. Dupa 6 luni, am ... (vezi toată discuția)