Buna ziua!In urma cu aproape 2 ani,am avut un accident cu victima la o trecere de pietoni,persoana vatamatata nu s-a asigurat si a intrat in lateralul masinii mele.A depasit 90 de zile,m-a dat in judecata.Eu am avut dovada pe care am putut s-o prelungesc,iar din motive personale nu am mai ajuns acum 5 luni sa o prelungesc la parchet.Doresc sa fac o cerere la Judecatorie pentru prelungirea acesteia.Se poate sa-mi aprobe?Ce alta solutie as avea pentru a putea prelungi dovada pana la solutionarea cazului?Multumesc din suflet!
in mod normal pana la solutionarea cauzei beneficiezi de prezumtia de nevinovatie sunt obligati sa iti prelungeasca dreptul de a conduce ,eu am dus contractul de munca in care sunt trecut cu functia de sofer,daca te intreaba de ce vrei sa o prelungesti poti spune ca doresti sa ti-se prelungeasca dreptul de a conduce dac nu ai ceva care sa ateste ca lucrezi ca sofer, ma invatat avocatul ,e dreptul tau si nu au motiv sa nu ti-l prelungeasca
Am si eu o problema am dosar penal am condus autoturism cu numere roși expirate oare ami aproba cerere sa prelungesc dovada va rog multumesc anticipat asp ras